Temaet denne gang var "Kontraster" Vinneren ble Oddmund Kjøsnes med dette bildet. 

Tema for Månedens bilde var "Litt rødt". Vinner ble Oddmund Kjøsnes med dette bildet, tatt under et surfemesteterskap i Las Palmas.

 

 

Månedens bilde hadde "Natur" som tema. Vinneren ble Gabriel Feodorov med dette bilde. Tidligere samme kveld hadde den samme Gabriel holdt et foredrag og vist mange fine naturbilder. 

Mange fine bilder. Vi takker Lillehammer Kameraklubb for juryeringen og er ganske så fornøyde. For å se alle premierte bilder, gå til linkene under:

Projeksjon Monokrom http://www.nsff.no/a/index.php?page=sok-landskonkurranser&konk_direkte=7310

Projekson farger http://www.nsff.no/a/index.php?page=sok-landskonkurranser&konk_direkte=7309

Papir Monokrom http://www.nsff.no/a/index.php?page=sok-landskonkurranser&konk_direkte=7312

Papir farge http://www.nsff.no/a/index.php?page=sok-landskonkurranser&konk_direkte=7311

Bildet under "Ardea cinerea" (hegre på norsk) er tatt av Oddmund Kjøsnes og vant klassen Projeksjon Farge

Tema for februarbildet var "TRE" i fri tolkning. 37 bilder var sendt inn. Av ett tre, av flere trær, av treverk og av mennesker, dyr og gjenstander i antall tre. Vinnerbilder av de tre blide musikantene i Barcelona er tatt av Stein Lauritsen. Se flere månedens bilde her.

JAN ROALD ER ÅRETS FOTOGRAF.

ÅRETS FOTOGRAF er den fotografen som hanker inn flest poeng tilsammen i klubbens vår- og høstkonkurranser. Jan er ikke bare en habil poengsanker, han er også en dyktig storyteller som er bevisst på at bildene skal formidle noe. Bildet "Bli i lyset" er en verdig representant for Jans produksjon. 

 

HELGE ARNE HANKEN TOK ÅRETS BILDE.

ÅRETS BILDE kåres med utgangspunkt i de bildene som er blitt månedens bilde i løpet av året.  Tema for månedens bilde i februar var "Mørketid", og det er ingen tvil om at Helge hadde funnet en spennende måte å takle den utfordringen på. Dette var forøvrig ikke den eneste bildet han vant månedens bilde med i løpet av året. 

 

Innlogging

Fra galleriet